Church Lane,
Whittlesford

PROJECTS / Completed

A Victorian Co-operative village shop transformed into a new three bedroom house, with Cowper Griffith LLP.

Tucked away at the back of the original shop, we created a hybrid courtyard house – part contemporary, part historical refurbishment. The kitchen dining space is housed in what was the barn at the back of the shop, with the old ventilation cowl transformed into a glazed lantern. A series of extensions to the back of the shop created additional bedrooms, living accommodation, a formed the courtyard.  A second, less formal garden sat beyond the house, giving the living room a dual east-west aspect.

VIEW FULLSCREEN / NEXT PROJECT / ALL

COVID 19

We remain open for business during normal working hours (9:00am-6:00pm) and are working from our COVID-secure offices. Work continues on site with all appropriate safety measures for our projects currently under construction, and we retain all social distancing precautions when we visit. We are happy to arrange consultations via videoconference for new and existing clients, or in person with appropriate precautions.

Cookies

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

ACCEPT

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More Information