Studio for a Designer,
Streatham

PROJECTS / Completed

We were commissioned in 2016 to design a contemporary garden studio for a renowned south london designer. Located at the foot of the generous garden, a large picture window reflects back the view of the house and garden, thereby reducing the visible bulk of this generous space.

 

The building is clad in a visually recessive charred larch cladding, and complimentary anthracite zinc reveals around the doors and picture window.  At the rear a series of shallow storage areas are screened with black roller shutters so that they can be easily accessed in the narrow spaces around the building.  Internally is an equally restrained material palette, reflecting the simplicity of the exterior.

Client Private
Completed 2017
Interiors DO Design Studio
Contractor PVAD Ltd
St Engineer Blue Engineering
Photography Guy Lockwood

VIEW FULLSCREEN / NEXT PROJECT / ALL

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close