Howden Street,
Peckham Rye

PROJECTS / Completed

We were appointed in 2015 to create a new kitchen dining space from an existing dark and dishevelled existing victorian outrigger, and redundant side return space. We were also challenged with creating a bright interesting attic conversion with very little headroom.

In the kitchen we designed a full length rooflight to maximise the available light in the space. The small rear extension had a wildflower roof, and lead out into a smart slate patio.  In the loft we experimented with a brand new rhombus cladding system – one of the first in the UK. Carefully positioned and proportioned windows framed beautiful views of the shard, whilst the sympathetic interior scheme ensure wonderful continuity with the existing Victorian decor and detailing.

The scheme was completed in 2017

client Private
service Full RIBA service
contractor Martin's Builders & Decorators
structural engineer Blue Engineering
photography Guy Lockwood

VIEW FULLSCREEN / NEXT PROJECT / ALL

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close