Mill House Cottage,
Norfolk

PROJECTS / Completed

A contemporary reinterpretation of the traditional gatehouse, sitting at the entrance to a large coastal estate in Norfolk, with Cowper Griffith LLP.

The Gatehouse provides additional guest accommodation to the main house, comprising living areas and two en suite rooms. The elevations facing the driveway and public road present a traditional Norfolk aesthetic to compliment the estate. In contrast, the opposing elevation opens up completely to maximise the panoramic views of the North Norfolk coastline.

The interiors took inspiration from the classical estate house, maintaining its status as an annexe, but sought a balance with a clean, more contemporary aesthetic in the use of rich veneers and natural stones.

VIEW FULLSCREEN / NEXT PROJECT / ALL

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close