Westwood Park,
East Dulwich

PROJECTS /

We were commissioned to replace a tired & dilapidated 1980s conservatory that sat at the rear of this property in Forest Hill.  We designed a raised rear extension that extended the living space and provided a bright airy new living space with views over the garden and the Horniman Nature Trail beyond.

Internally, a clever arrangement of sliding doors conceals a functional utility space.  A combination of bespoke joinery and Ikea components provided a cost effective entertainment and toy storage unit. A hatch in the floor leads down into the large wine cellar below. A bespoke steel and timber staircase provides a connection from the upper level to the garden. Its light design ensured that it did not obscure the view from inside.

The project was completed in 2016 and shortlisted for the 2017 LABC Best Extension Awards.

Client Private
Type Residential Alteration
Services Full RIBA Service - Survey to Completion
Completed October 2016
Contractor PVAD Ltd
Engineer Blue Engineering
Photography Guy Lockwood
Awards LABC Awards 2017 - Finalist

VIEW FULLSCREEN / NEXT PROJECT / ALL

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close