Gubyon House, Herne Hill

PROJECTS / In Progress

Our clients commissioned us to create a side-infill extension and refurbishment to this Victorian terrace in Herne Hill, South London. They were seeking a private, protected enclave for an expanded kitchen-diner space, with improved access to daylight to the rear of their house.

Our designs lowered the kitchen floor, extending roof height to a more comfortable level, while also installing three roof lights in the flat roofed extension to the side of the property. Internal rafters enhance privacy and reduce the overlooked aspect from neighbouring upper floor windows. A picture window with interior window seat looks out over the garden, while bronze metal cladding reduces the overall impact of the exterior. The overall effect is subtle, clean and compact from the outside; spacious and open from within!

Client Private
Scope Full RIBA Service
Engineer Blue Engineering
Date Start on site April 2022

VIEW FULLSCREEN / NEXT PROJECT / ALL

COVID 19

We remain open for business during normal working hours (9:00am-6:00pm) and are working from our COVID-secure offices. Work continues on site with all appropriate safety measures for our projects currently under construction, and we retain all social distancing precautions when we visit. We are happy to arrange consultations via videoconference for new and existing clients, or in person with appropriate precautions.

Cookies

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

ACCEPT

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More Information